Op 2 april organiseert muziekvereniging Drenthina het jaarlijks voorjaarsconcert. Jullie zijn van harte uitgenodigd in het Dorpshuis om 15.00 uur. De zaal gaat open om 14.30 uur. Wij willen jullie laten genieten van een variatie aan stukken, waaronder Hedwig’s Theme, Innuendo, Memories of the Sixties en Flemming. Wij hebben hier heel veel zin in en hopen jullie allemaal te zien! De entree is 10 euro inclusief een consumptie (pinnen is mogelijk), kinderen t/m 12 jaar mogen gratis mee.

Andere activiteiten
Daarnaast kunnen jullie ons de komende tijd ook op andere plaatsen horen. Zo spelen wij bij de onthulling van het herdenkingsmonument op 13 april en geven wij op 3 juni samen met popkoor Nice An’loose een concert in Gasteren.

Interesse?
Klinkt jou dit alles als muziek in de oren en lijkt het je leuk een instrument weer op te pakken of een nieuw instrument te leren spelen? Loop dan eens binnen op de repetitie in de Eshoek op woensdagavond of neem contact op via onze website, www.drenthina-annen.nl, dan kunnen we samen de mogelijkheden bekijken!