Wordt zwembad de Borghoorns te Annen het beste openluchtzwembad van Nederland?

In het leukste dorp van Drenthe ligt ons prachtige ‘Zwembad de Borghoorns’. Omringd door bomen, maar open in zijn geheel bezit dit openluchtzwembad  drie zwembaden en één peuterbad. Tevens is de grote, uitgestrekte zonneweide met diverse speelgelegenheden een belangrijk element voor het genot van de bezoeker. Aangeboden speciale evenementen zoals het luchtkussenfestival, koffiezwemmen en het A.K.B.S. (Anner kampioenschap bommetjes springen) voegen meerwaarde toe aan het normale zwemmen.

Als zwembad doen wij mee aan de Zwembad Branche Award verkiezing. Met deze verkiezing wordt besloten welk (openlucht)  zwembad het beste zwembad van 2019 is. In deze verkiezing draait het om alle aspecten en kwaliteiten die een zwembad te bieden heeft. Wij doen aan deze verkiezing mee omdat wij belangrijk vinden wat u als bezoeker over ons bad vind. Met de resultaten willen wij niet alleen ons zwembad, maar ook Annen en omgeving op de kaart zetten.

Om ons doel te bereiken hebben wij uw steun nodig. Uw mening over de kwaliteiten van ons zwembad zijn van grote invloed op het resultaat van deze verkiezing. Wij willen u hierbij dan ook vragen om voor ons het klanttevredenheidsonderzoek van de Zwembad Branche Award verkiezing in te vullen. Dit is een niet al te lange, anonieme enquête waarin u, uw mening kan laten horen. In ons zwembad stellen wij kwaliteit hoog op prijs, mocht u daarom verbeterpunten hebben, laat deze dan graag als feedback achter in de enquête.

Wanneer u op de onderstaande link klikt wordt u doorgeleid naar de online enquête

https://nl.research.net/r/KTO-ZwembadDeBorghoorns-2019

Alvast bedankt,

Het team van Zwembad de Borghoorns