Vanaf februari hebben we een nieuwe rubriek in het Mededelingenblad: 3 vragen aan… In deze rubriek krijgen de ondernemers de kans om zich voor te stellen. In de laatste vraag geven ze het stokje over aan de ondernemer die de maand erna in het Mededelingenblad zal staan. De aftrap wordt deze maand gedaan door Breeland Recreatie.

  1. Kun je je onderneming in het kort voorstellen?
    Breeland Recreatie is al 40 jaar specialist in groepsactiviteiten. Naast twee groepsaccommodaties hebben wij een horecapaviljoen en zijn wij de ideale plek voor schoolkampen, kinderfeestjes en familiedagen, maar ook voor zakelijke vergaderingen en teambuilding. Daarnaast zijn gezinnen, maar ook individuele liefhebbers bij ons van harte welkom om te kanoën, steppen of een rondje survival of boerengolf te doen. Ook voor het vieren van verjaardagen en jubilea en bij zomerdag voor een kopje koffie, drankje of lekker ijsje op ons terras!
  2. Wat zijn jullie ambities/toekomstdromen?
    Na het afgelopen jaar en ook het komende jaar zijn onze ambities en toekomstdromen logischerwijs bijgesteld. De eerste droom is dat wij weer gasten mogen ontvangen en op den duur natuurlijk ook weer grote(re) groepen. Dat wij weer spelende kinderen op ons terrein mogen zien en horen en gezellige families die elkaar na lang weerzien weer mogen knuffelen.
    Zodra dat weer kan en mag dan gaan we onze oude ambities weer oppakken! Tot die tijd blijven wij positief en proberen wij creatief om te gaan met de maatregelen.
  3. Aan wie wil je de 3 vragen doorgeven en waarom?
    Wij willen graag de 3 vragen doorgeven aan Dianne Oosthuizen van Oosthuizen manuele therapie voor kinderen. Niet alleen omdat het een mooi en lief mens is, maar omdat haar praktijk ook voor volwassenen is en dat dankzij Dianne, het afgelopen jaar, de druk op onze schouders (en rug) letterlijk minder werd. 😉