Sinds kort heeft de Commissie Dorpsbelangen twee nieuwe leden: Bea de Muinck-Hofsteenge en Bert Bentum. Hieronder stellen ze zich in het kort even voor.

Bea de Muinck-Hofsteenge

Sinds een aantal maanden mag ik meedraaien met de gezellige CD. Mijn naam is Bea de Muinck-Hofsteenge en samen met mijn man Gerard en zoons Mick (6 jaar) en Wout (4 jaar) woon ik aan de Annerstreek in het mooie Annen.

De eerste 21 jaar van mijn leven heb ik in Annen gewoond, vervolgens op verschillende plekken zoals Groningen en Zuidlaren en nu dus weer terug in Annen. Het is nu voor mij een gekke tijd om te starten in de Commissie Dorpsbelangen, maar ik hoop dat we deze Corona crisis toch echt snel achter ons kunnen laten, zodat we met elkaar weer leuke en gezellige activiteiten kunnen gaan organiseren voor het dorp. Dus, hopelijk tot snel!

 

 

 

Bert Bentum

Graag zou ik me willen voorstellen. Mijn naam is Bert Bentum en ben dit najaar begonnen bij de Commissie Dorpsbelangen. Ik ben opgegroeid in Anloo en ben inmiddels al ruim 21 jaar Anneroel. Met mijn vrouw en twee dochters wonen wij aan de Wenakkers in de gele buurt.

In het dagelijkse leven ben ik werkzaam in een truck dealer- garage bedrijf, maar ben daarnaast ook erg geïnteresseerd in wat er in ons dorp en omgeving gebeurt. Jaren heb ik samen met een hele leuke groep mensen het dorpsomloop spel van ploeg Geel gemaakt. Van hieruit zijn ook mijn contacten met de Commissie Dorpsbelangen ontstaan. Na dit 10 jaar gedaan te hebben en nu de kinderen inmiddels naar het voortgezet onderwijs zijn gegaan, had ik wel zin in iets anders actiefs.

Na al een paar keer met CD leden gesproken te hebben is het nu dus zover! Graag leer ik nieuwe mensen kennen en wil ik met inzetten om ons mooie dorp leuk en actief te houden.

We gaan elkaar zien!