Laatste nieuws over glasvezel in Noordoost Drenthe en Annen

Er is goed nieuws; na de voorbereidingen van afgelopen maanden kan er binnenkort worden gestart met de aanleg van het glasvezelnetwerk. Het buitengebied is geschouwd, de locaties voor de verdeelpunten zijn bepaald en de vergunningen zijn aangevraagd bij de gemeente.

Op basis van alle adressen waar een abonnement is afgesloten, is een technisch ontwerp voor het glasvezelnetwerk gemaakt. Vervolgens zijn de materialen besteld en wordt er momenteel hard gewerkt aan een gedetailleerde tijdplanning.

Schop in de grond in Annen
Aannemer Allinq gaat de aanleg in Annen verzorgen. De voorbereidingen zijn in de afrondende fase. Voordat de aannemer aan de slag gaat met de graafwerkzaamheden, start hij in mei met schouwen. Dit betekent dat hij bij de inwoners thuis komt om te kijken waar de aansluiting precies moet komen. Inwoners uit Annen die een abonnement hebben afgesloten, hebben in april een brief ontvangen met daarin informatie over het schouwen, de werkzaamheden, planning en de contactgegevens van de aannemer.

Vragen? Glasvezel buitenaf staat u te woord!

Tijdens de vraagbundeling heeft u wellicht contact gehad met het Drents Glasvezel Collectief. Nu de aanleg van start gaat, kunt u voor alle vragen en klachten terecht bij de klantenservice van Glasvezel buitenaf.

Wilt u op de hoogte blijven van de aanleg en voortgang? Houd dan de website van Glasvezel buitenaf in de gaten.