Op woensdag 27 april viert onze Koning zijn verjaardag. In Annen zullen we dit ook in 2022 samen vieren, voor jong en oud. Na een beperkt programma de laatste 2 jaar zullen we dit jaar weer uitpakken en zal Koningsdag Annen ook terugkeren op de vertrouwde locatie: de Brink.

Hier zal de dag smakelijk beginnen met het traditionele en gezellige Oranje ontbijt. Hierna start de vrijmarkt waar je wellicht iets moois op de kop kunt tikken voor een schappelijk prijsje. De vetste zoektocht van Annen voor de lagere school kids, de Vossenjacht, komt na het succes van vorig jaar weer terug. Na afloop hiervan kunnen de kinderen springen en spelen op het speelplein op de Brink. En ja, dit is inclusief brandweerauto rit. Ook kun je weer meedoen met een mooie auto oriënteringsrit. De feesttent staat ook klaar zodat je heerlijk kunt genieten van een drankje om de dag te vieren. Terwijl je natuurlijk muzikaal wordt vermaakt door optredens van Coverband 2Enjoy en Dj’s, die het feest compleet zullen maken.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen via koningsdagannen.nl of Facebook. De organisatie van Koningsdag Annen bestaat uit Stichting Vrienden van Oranje, Ondernemingsvereniging ANNO en VV Annen.