Geen fair, maar dit najaar een heuse Amerikaanse drive-in bios op de Brink in Annen! Op zaterdag 20 november wordt de Brink omgetoverd tot drive-in bioscoop. We zitten volop in de voorbereiding, dus houd deze website goed in de gaten voor meer informatie en de start van de ticket verkoop!

Rond 17.00 uur draaien we een film voor de jeugd en in de avond start er nog een film! Uiteraard verzorgd met een hapje en een drankje.

Verkoop tickets

Binnenkort zijn via deze site de tickets te bestellen via een online inschrijving en betaal module. Je betaald per auto €12,50. Je doet daarmee gelijk mee met de kentekenbingo! Er zijn meerdere leuke prijzen te winnen!

Hoe werkt het met parkeren?

Rondom de Brink zijn verkeersregelaars aanwezig. Om het verkeer goed te laten doorstromen vragen we iedereen de Brink vanaf de T-splitsing De Brink/De Wolden te benaderen (Oranje pijl). Via het tweede pad (groene pijl) wordt je het terrein op je geleid.  Er is tussen de films voldoende tijd voor de eerste bezoekers de Brink te verlaten en voor de volgende bezoekers om deze te betreden.

Is er eten en drinken op het terrein?

Geheel in Amerikaanse stijl serveren we chips, popcorn, hamburgers, hotdogs en meer!  Vanuit de bar kan drinken in je auto worden bezorgd. Je hoeft alleen je knipperlichten maar aan te zetten om aan te geven dat je wil bestellen. We komen dan naar je toe!

Bij de entree krijg je van ons een menukaart en komen we na binnenkomst direct bij je langs om een bestelling op te kunnen nemen.

Zijn er sanitaire voorzieningen?

Ja! De mobiele wc unit van de CD staat ook deze keer weer voor je klaar

Hoe betaal ik m’n consumpties?

Je betaald contant voor je consumpties. Het menu en de prijzen komen binnenkort ook op de site te staan.

Welke auto’s zijn welkom??

Alle auto’s zijn welkom, de organisatie zal bij de opstelling van de auto’s wel rekening houden met het type voertuig. Cabrio’s en klassiekers vooraan, hoe hoger, groter en dichter (bestelbusjes) achteraan.

Wat als het regent?

Ook bij regen gaat het door. Bij zeer slecht weer en harde wind kan het zijn dat het evenement wordt uitgesteld.  Je aangekochte ticket blijft uiteraard nog geldig.  Hou in dit geval de site en Social media goed in de gaten.

Hoeveel auto’s passen er op de Brink?

Bij 100 auto’s per film sluit de inschrijving.

Hoe groot is het scherm?

9.15m x 5.15m

Kan ik tickets aan de deur kopen?

Nee, tickets kunnen alleen via de website in de voorverkoop worden gekocht VOL=VOL.

Hoe kan ik het geluid van de film horen?

Stem jouw radio af op FM frequentie (deze wordt voor aanvang gedeeld). Zo ontvang je het geluid van de film. Ook voor de film is er muziek te horen op de zender.

Wat moet ik tijdens de film wel en niet doen?

Gelieve tijdens de film de lichten uit te zetten. Dit is storend op het scherm. Indien mogelijk ook de dagrijverlichting.

Wanneer je de wagen wel laat draaien voor verwarming, gelieve niet op de rem te gaan staan. Remlichten verstoren het zicht van de personen achter jou.

Laat geen afval achter. Net zoals een indoorcinema, neem je jouw afval mee in of gooi je deze in de aanwezige kliko’s. Ook bij het uitrijden kan je jouw afval deponeren in de vuilnisbak.

De film is afgelopen, en dan?

Bij het einde van de film vragen we jullie om rustig te blijven wachten op de aanwijzingen van de verkeersregelaars. Zo kunnen we iedereen vlot van de Brink begeleiden