De afgelopen tijd hebben we met veel plezier voor jullie gebakken en wat is er veel verkocht! Bedankt daarvoor! Sinds december mogen we ook bakken voor het winkeltje in het Holthuys in Annen. We hebben ook veel bestellingen mogen ontvangen en al veel mensen hebben kunnen genieten van al onze lekkernijen. We verkopen onze producten tegen kostprijs. Het belangrijkste doel is dat onze jongeren een leuke dagbesteding hebben.

De komende tijd
De tijd van kniepertjes, spekdikken en oliebollen is weer voorbij. Vanaf januari gaan we onder andere de volgende dingen bakken: cake, kruidkoek, arretjescake en boterkoek. We maken natuurlijk ook weer graag bestellingen voor je klaar. Zo kun je bijvoorbeeld ook onze bestellijst invullen die je vindt in de verkoopkar. Deze kun je daarna in onze brievenbus doen, waarna we weer met veel plezier voor je aan de slag gaan!

Oproep
We willen graag afsluiten met een klein oproepje. Voor de vogelvoertaarten gebruiken we oude ontbijtbordjes. Maar vanwege de vele bestellingen raakt onze voorraad snel op. Heb je of iemand in je omgeving nog oude ontbijtbordjes liggen die wij mogen gebruiken? Dan hopen we dat je deze graag bij ons wilt afleveren! Je mag ze in de onder in onze verkoopkar zetten.

Het adres is: Schoolstraat 26 in Annen